Retourinformatie

Retouren

Wanneer u Bones Vitalis Verpakkingen heeft gekocht (dat wil zeggen voor privégebruik in tegenstelling tot zakelijk gebruik), heeft u het recht om de aankoop binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren.

Voor het retour zenden van de Bones Vitalis Verpakkingen maakt u binnen de genoemde termijn van 14 dagen gebruik van de link ‘retourlabel’ in de e-mail die u van Bones Vitalis heeft mogen ontvangen. Kijk hiervoor in uw mailbox.

Let hierbij op dat alleen ongeopende productverpakkingen retour kunnen worden gestuurd (deugdelijk herverpakken). Gebruikte, beschadigde of geopende Bones Vitalis Verpakkingen worden niet retour genomen. De kosten voor het retour zenden van uw bestelling komt voor uw rekening. U dient het retourpakket zelf af te geven bij het dichtstbijzijnde Post.nl punt (de retourbon die u ontvangt van Post.nl goed bewaren s.v.p.).

Nadat de Bones Vitalis Verpakkingen in de oorspronkelijke staat, ongebruikt, onbeschadigd en ongeopend bij ons retour zijn ontvangen zal Bones Vitalis BV overgaan – dit binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst – tot retourstorting van het gehele aankoopbedrag (via een gewenste betaalmethode). Bones Vitalis is in alle gevallen gerechtigd te wachten met de retourbetaling, tot genoemde Bones Vitalis Verpakkingen in de oorspronkelijke staat, ongebruikt, onbeschadigd en ongeopend retour zijn ontvangen bij Bones Vitalis of de klant een geldig verzendbewijs van de retourzending heeft overhandigd aan Bones Vitalis.

De algemene voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk zijn van toepassing op al onze transacties. Wilt u van uw koop afzien dan bestaat óók de mogelijkheid gebruik te maken van het modelformulier dat u kunt vinden bij de algemene voorwaarden.

Modelformulier voor herroeping