Boek over actief zijn en reizen met artrose

Hetty Kock beschrijft in haar boek “Mijn tocht door Artroseland en 25 andere landen” haar reis langs specialisten en haar avontuurlijke reizen in verre oorden. Op 44-jarige leeftijd, in 2002, krijgt ze de diagnose heup artrose, in de jaren daarna gevolgd door artrose in haar knieën, schouders, duimen, rug en nek. De verre reizen geven haar de motivatie om te blijven zoeken naar mogelijkheden om tot herstel van haar gewrichten te komen.

Hetty wil haar reizen niet opgeven en beschrijft in haar boek een reis langs specialisten in “Artroseland”. Ze schrijft in haar boek over haar operaties en de wegen die zij moet behandelen om die operaties voor elkaar te krijgen en hoe zij haar revalidatie oppakt.

Het boek is 128 panina’s dik en bevat foto’s van de landen die ze bezocht. Van de Franse Alpen tot de Chinese muur en de Galapagoseilanden tot het wild in Zuid-Afrika.

Boek door Hetty Kock - Mijn tocht door Artroseland en 25 andere landen

 

Het boek is te bestellen via een verzendhuis voor € 16,95 + € 1,95 administratiekosten. Bestellen kan uitsluitend via de website www.artroseland.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de auteur en haar boek.

Bones Vitalis Gewrichten

Probeer nu

Advertentie

This entry was posted in Niet gecategoriseerd. Bookmark the permalink.