Laat je inspireren en kom naar de Reuma-inspiratieavonden…

Heeft u een vorm van ontstekingsreuma en bent u benieuwd naar de nieuwste behandelingen? Vindt u het soms lastig om uw reumatoloog te vertellen wat u echt belangrijk vindt als het gaat om de resultaten van uw behandeling? Zou u ook met reuma graag aan het werk blijven of juist een geschikte baan willen vinden…?

Na de succesvolle Reuma-inspiratieavonden te Ossendrecht, Emmeloord en Nieuwegein staan er weer een tweetal avonden op de agenda door en met met de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland [1].

Laat u inspireren en bezoek ook onze komende Reuma-inspiratieavonden:

en

Houd de agenda op de website van de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland in de gaten voor Reuma-inspiratieavonden bij u in de buurt!

De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland (RZN) werd in 2014 opgericht door een aantal vertegenwoordigers van lokale reumapatiëntenverenigingen, zelf reumapatiënten. In onze visie is het belangrijk dat er een onafhankelijke patiëntenorganisatie voor mensen met reuma actief is. Wat kan RZN, als patiëntenorganisatie betekenen op de werkvloer, op school of thuis? Wat vinden mensen met reuma belangrijk? Dat doet ReumaZorg Nederland met en vóór iedereen. Meer lezen…

Lees ook: Hoe weet ik dat ik reuma heb!

Lees ook: Fibromyalgie… Hoe veelzijdig is fysiotherapie!

 

[1] Bron: Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland