Reuma en goede mondzorg!

Gezwollen en bloedend tandvlees of een droge mond, het zijn voorbeelden van problemen die vaker voorkomen als je reuma hebt. Welke problemen ervaart u met uw mond en mondzorg als gevolg van reuma? En welke onderwerpen zijn de moeite waard om verder te onderzoeken? Doe in april mee aan de groepsbijeenkomst ‘Reuma en een goede mondzorg’ en deel uw verhaal!

Promovenda Puck van der Wouden is tandarts en werkzaam bij de afdeling Sociale Tandheelkunde van het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA). Zij richt zich momenteel op het inventariseren van de knelpunten van verschillende patiëntengroepen op het gebied van een goede mondgezondheid.

Bijeenkomst ‘Reuma en een goede mondzorg’

Voor mensen met reuma vindt er in april een aparte discussiebijeenkomst ‘Reuma en een goede mondzorg’ plaats. Aan de groepsbijeenkomst zullen 7-8 mensen met reuma deelnemen. Onder begeleiding van een groepsleider worden knelpunten besproken die een goede mondzorg voor mensen met reuma in de weg kunnen staan. Ook de eventuele onbekendheid bij uw tandarts of mondhygiënist komt aan de orde. Tot slot worden ook de mondproblemen besproken die door medicatie worden veroorzaakt.

Specificaties

  • Datum:  april
  • Datumprikker: wordt rondgestuurd
  • Tijdsduur: 2 uur
  • Locatie: Utrecht
  • Bereikbaarheid: per ov en auto
  • Reis/Parkeerkosten: worden vergoed

Bones Vitalis Gewrichten

Feel Good, Feel Free

Advertentie

Wat is uw verhaal?

Wilt u graag meepraten tijdens de groepsbijeenkomst of graag meer informatie? Stuur dan een e-mail naar kennisagenda@acta.nl. Telefonisch contact opnemen kan ook via 020-598 0593.

Wij horen graag van u!

Puck van der Wouden

This entry was posted in Niet gecategoriseerd. Bookmark the permalink.