Bestel- en betaalmogelijkheden

Waar kan ik de producten van Bones Vitalis bestellen?

De producten van Bones Vitalis kunnen online worden besteld via www.bonesvitalis.com

Hoe kan ik betalen?

U kunt betalen met iDeal, MasterCard, VISA, Paypal, Bancontact/Mister Cash. U kunt uw pakket ook onder rembours (als betaalservicepakket) laten toezenden.

Kan ik mijn bestelling via een bankoverschrijving overmaken?

Ja, dat kan. Stuur een e-mail aan info@bonesvitalis.com met daarin uw bestelling, voorletters en achternaam, en uw adresgegevens. Wij zenden u dan digitaal een factuur met het aankoopbedrag. Na ontvangst van het factuurbedrag zullen wij overgaan tot verzending van uw bestelling.

Kan ik mijn bestelling onder rembours (als betaalservicepakket) laten bezorgen?

Ja, dat kan. Het aankoopbedrag van het door u gewenste Bones Vitalis product wordt in geval van een rembourszending vermeerderd met € 18,35 zijnde het Post.NL remboursbedrag.
Stuur een e-mail aan info@bonesvitalis.com met daarin uw bestelling, voorletters en achternaam, en uw adresgegevens. Het rembourspakket wordt overhandigd als u het aankoopbedrag vermeerderd met het remboursbedrag heeft betaald aan de Post.NL chauffeur.

Ben ik verzekerd van een veilige betaling op www.bonesvitalis.com

Op bonesvitalis.com bent u verzekerd van een veilige betaling. Op onze website maken we gebruik van SSL: Secure Socket Layers. Dit is een beveiligingssysteem voor Internet. Dit herken je aan het slotje in de browserbalk. Ook staat in de URL https in plaats van http.  Deze extra ` s´  staat voor secure.  Met SSL wordt alle informatie tussen u en onze website gecodeerd, zodat het onleesbaar is voor derde partijen (bron: Mollie.com).