Persoonlijk account

Waarom een persoonlijk account aanmaken?

Het bestellen op Bonesvitalis.com wordt nog makkelijker als u een persoonlijk account aanmaakt. Het voordeel van een account is dat u maar één keer uw gegevens hoeft in te vullen, waarmee het bestelproces wordt versneld. Via uw persoonlijke account kunt u onder andere uw aankoophistorie bekijken, uw gegevens inzien en deze eventueel wijzigen. Via uw persoonlijk account houden wij u op de hoogte van voordeelacties.
Maak hier een persoonlijk account aan

Hoe kan ik inloggen of registreren?

Rechts bovenin het scherm vindt u de mogelijkheid om in te loggen of te registreren. De inlogmogelijkheid blijft te allen tijde zichtbaar.

Hoe kan ik uitloggen?

Rechts bovenin het scherm vindt u de mogelijkheid om uit te loggen. De uitlogmogelijkheid blijft te allen tijde zichtbaar.

Hoe kan ik mijn accountgegevens wijzigen?

U kunt uw accountgegevens aan passen via Mijn account > Account details

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Om uw Bones Vitalis account te verwijderen stuurt u een e-mail naar info@bonesvitalis.com met daarin uw gebruikersnaam en het e-mailadres van het account dat u verwijderd wilt hebben.