Over ons

Een gezonde en actieve levensstijl, een dynamisch levensdoel van velen. Sterke botten en gewrichten zijn hiervoor essentieel. Vitale gewrichten, kraakbeen, botten en bindweefsel zijn voor de steeds ouder wordende wereldbevolking van grote importantie. Ook sporters en veel andere fysiek actieve mensen zijn als gevolg van een intensief en druk leven gebaat bij gezond(e) gewrichten, kraakbeen, botten en bindweefsels; de Bones Vitalis producten helpen en ondersteunen hierbij.

Bones Vitalis op Kiyoh… Lees hier de reviews

Bones Vitalis BV is producent van voedingssupplementen voor gewrichten, kraakbeen, botten, bindweefsel vanuit de focus We believe in making a difference. Fysieke onafhankelijkheid en kwaliteit van leven staan centraal bij de ontwikkeling van onze producten. Bones Vitalis is een Nederlands bedrijf, gevestigd te Amsterdam.

De Bones Vitalis producten zijn ontwikkeld vanuit de visie dat fysieke (lichamelijke) onafhankelijkheid leidt tot betere kwaliteit van leven. Het lichaam – een oorzakelijke aanpak van het discomfort – is hierbij het centrale uitgangspunt, met beoogd gevolg, een gezonde en actieve levensstijl.

De kwaliteit van de nutriënten is aanleiding tot een constante stroom aan publicaties in gerenommeerde vakbladen. De gezondheidsclaims op onze producten zijn wetenschappelijk aangetoond.

Fysieke onafhankelijkheid – Claims wetenschappelijk aangetoond – Kwaliteit van leven – Fysieke onafhankelijkheid – Claims wetenschappelijk aangetoond – Kwaliteit van leven

Toelatingsnummers:

Bones Vitalis Botten & Kraakbeen    :     KAG – nr. 4333-0716-1112

Bones Vitalis Gewrichten                  :     KAG – nr. 433-0716-1113

www.bonesvitalis.com                      :     KAG – nr. 4333-0517-0742

Het Bones Vitalis Team staat graag voor u klaar.

banner-bones-vitalis